Boliggass

Perfekt på kjøkkenet

Propan til oppvarming av bolig også kalt boliggass, har vært vanlig i Norge i mange tiår. I tider da kostander til elektrisk oppvarming øker på grunn av høye strømpriser øker etterspørsel etter propan til oppvarming.

Mange klarer seg med en eller flere moderne gassovner som gir en rask og økonomisk oppvarming, andre vil bygge anlegg for bulkleveranser av propan til tank da de kanskje har både gass, peis og utvendig koblingspunkt for gassgrill på boligen. 

De fleste forhandlere i LPG Gruppen kan tilby både et utvalg av gassovner, og de kan bistå ved prosjektering og bygging av alt fra små til store anlegg for bruk av gass til oppvarming og for eksempel matlaging. 

Vann og oppvarming

Tall viser at en av de tingene som krever mye energi i alle Norske hjem er oppvarming av vann. Anlegg for gassoppvarming av vann er en litt større investering, men med mye ny teknologi på både tanker og kjeler er dette i mange tilfeller et godt alternativ til vanlig elektrisk oppvarming av vannet i en husholdning.

Til tank og flasker

Alle LPG Gruppens medlemmer kan levere propan både til tank og på flasker der dette er ønskelig. Ta kontakt med din nærmeste LPG Gruppen forhandler, eller kontakt kjedekontoret direkte for et tilbud. For å ha noe å sammenligne med så er det greit å vite at 1 kg propan inneholder 12,8 kWh energi.